dimecres, 9 d’abril de 2008

Els gràfics del full de càlcul

Hi ha diferents tipus de gràfics disponibles al full de càlcul. Sectorial, de barres, de línies, de xarxa... Tots ells són disponibles mitjançant una petita tecla en forma de gràfica de sectors. Un cop seleccionat l'espai desitjat, l'opció següent és escollir el tipus de gràfica. En funció de les dades de les que disposis (per exemple, en el cas de ser dades bancaries o econòmiques, podria emprar-se un tipus de barres. Per a resultats electorals, sectorial... etc.)
Les dades per a realitzar les gràfiques han de ser prèvies. Es a dir, operacions ja realitzades en el mateix full. Amb aquestes dades (percentatges, mitjanes, aproximacions...) n'elaborarem els gràfics.
Com? un cop seleccionat el Procés per a la creació de la gràfica, el mateix Procés ens demana les dades que únicament hem de seleccionar el tipus d'operació que desitgem fer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.